CeraVe Crema Hidratanta pentru fata A.M. SPF 30

Pentru pielea Normala si Uscata

Crema hidratanta ultra-lejera pentru fata, cu protectie SPF 30 UVB/UVA si 3 ceramide esentiale, ce ajuta la protejarea barierei pielii, oferind hidratare pana la 24 de ore.

Format disponibil: 52 ml.

Format disponibil: 52 ml.

Atunci cand esti in cautarea unei creme hidratante de zi pentru fata, alegerea unui produs - care imbina protectia UV si restabilirea celor 3 ceramide esentiale - poate ajuta la mentinerea integritatii barierei pielii in timpul expunerii zilnice la soare pentru a asigura pielii atat hidratare, cat si protectie.

CeraVe Crema Hidratanta pentru fata A.M. SPF 30 este formulata cu 3 ceramide esentiale ce ajuta la restabilirea barierei de protectie a pielii si ofera protectie solara ridicata cu spectru larg de acoperire, pentru a proteja pielea in timpul expunerii zilnice la radiatiile UVA/UVB, printr-un singur pas. Aceasta crema hidratanta contribuie la protejarea pielii impotriva particulelor de poluare. Cu ajutorul tehnologiei MVE, formula sa ultra-lejera ofera o eliberare continua a ingredientelor hidratante pe parcursul zilei si asigura hidratare timp de 24 de ore. De asemenea, contine vitamina E si niacinamida pentru a calma pielea si a-i mentine hidratarea pe parcursul intregii zile. 

  • [PENTRU PIELEA NORMALA SI USCATA] Crema hidratanta ultra-lejera, non-grasa, ce mentine hidratarea in piele pentru un efect de lunga durata.
  • [PROTECTIE UVA/UVB] Protectie ridicata, ce ajuta la mentinerea integritatii barierei pielii impotriva efectelor daunatoare ale  radiatiilor UVA si UVB, in timpul activitatilor zilnice. 
  • [INGREDIENTE CU EFECT HIDRATANT SI REPARATOR] Cu 3 ceramide esentiale (1, 3, 6-II), Niacinamida si Vitamina E cu efect calmant.
  • [TEHNOLOGIA MVE] Ofera o eliberare controlata a ingredientelor cu efect hidratant si ajuta la mentinerea hidratarii pielii timp de 24 de ore.
  • [ FORMULA BLANDA] Fara parfum, non-comedogenica.

Beneficiile produsului:

femeie bruneta

Mod de Utilizare

Aplica produsul dimineata pe fata si pe gat.

3 ceramide esentiale

3 Ceramide Esentiale

Formulele CeraVe contin 3 ceramide esentiale ce ajuta la protejarea barierei naturale a pielii.

Acid Hialuronic

Ajuta la mentinerea hidratarii naturale in piele.

CeraVe Gentle on Skin

Bland cu Pielea

Nu irita pielea.

Niacinamida

Calmeaza pielea.

Cumpără online

Salveaza Lei2.00

pe ORICE produs de ingrijire a pielii CeraVe

Ia-ti cuponul