SPF
Develpoped with dermalogist
produse cerave pe masa langa care sunt persoane in halate albe care discuta
AFLA MAI MULTE DESPRE CERAVE
  • Produsele noastre sunt formulate cu 3 ceramide esentiale (ceramidele 1, 3 si 6-II), acizi grasi si lipide ce pot fi regasite in interiorul barierei naturale de protectie a pielii.
  • Tehnologia Emulsie Multiveziculara (MVE), regasita in multe dintre produsele noastre, permite eliberarea treptata a ingredientelor hidratante in piele, in decurs de 24 de ore.
  • Disponibile in farmacii si la partenerii online, produsele CeraVe de ingrijire a pielii sunt aprobate de medicii dermatologi si reprezinta o optiune accesibila si de inalta calitate. Acestea se pot achizitiona fara prescriptie medicala.
Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi inca de la bun inceput

Inca de la inceputul crearii brandului, medicii dermatologi au fost parte integranta din povestea CeraVe. Calatoria noastra a pornit cu viziunea de a crea un nou standard in ingrijirea pielii, ghidata de cunostintele unor experti de top in domeniul ingrijirii pielii. Opiniile medicilor dermatologi in domeniul sanatatii pielii si intelegerea problemelor cutanate cum ar fi eczema, acneea si pielea uscata, au fost vitale in modelarea portofoliului nostru. Aceasta colaborare merge dincolo de o simpla consultare - este un parteneriat permanent si complet care face ca fiecare produs CeraVe sa fie dezvoltat pe baza unor cunostinte de specialitate si cu un angajament de neclintit pentru sanatatea pielii. Angajamentul nostru de a lucra cu medicii dermatologi nu este doar o parte din istoria noastra, ci este o promisiune pe care o reinnoim cu fiecare produs pe care il cream.

dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi inca de la bun inceput
Dezvoltat cu ajutorul celor 3 ceramide esentiale inca de la bun inceput

Ceramidele reprezinta fundamentul CeraVe in ceea ce priveste ingrijirea pielii. Afland mai multe despre rolul lor esential in restabilirea barierei de protectie a pielii, am adaugat in formula produselor noastre 3 ceramide esentiale inca de la inceputul crearii brandului nostru. Acest trio de 3 ceramide esentiale - 1, 3 si 6-II - actioneaza impreuna pentru a hidrata pielea si pentru a contribui la mentinerea barierei pielii. Dezvoltate impreuna cu medicii dermatologi, formulele noastre unice ajuta la restabilirea barierei de protectie a pielii oferind protectie impotriva factorilor agresori din mediul extern si prevenind pierderea hidratarii.

dezvoltat cu ajutorul celor 3 ceramide esentiale inca de la bun inceput
Dezvoltate pe baza tehnologiei MVE inca de la bun inceput

Inovatia CeraVe sta la baza dezvoltarii Tehnologiei Emulsie Multiveziculara (MVE), un sistem revolutionar de eliberare a ingredientelor folosit inca de la inceputurile brandului noastru. Dezvoltata impreuna cu medicii dermatologii, tehnologia MVE este conceputa pentru a elibera treptat cele 3 ceramide esentiale pe o perioada indelungata, asigurand hidratarea si mentinerea barierei naturale a pielii. Acesta tehnologie, regasita in numeroase produse CeraVe, permite absorbtia constanta si controlata a ingredientelor oferind hidratare si protectie continua pielii, pe tot parcursul zilei. Aceasta tehnologie consituie inca o data angajamentul nostru de a dezvolta solutii de ingrijire a pielii ce ofera mai mult decat un remediu temporar - acestea ofera beneficii de durata, sustinute din punct de vedere stiintific.

dezvoltate pe baza tehnologiei mve inca de la bun inceput
Message
Download Chrome