SPF

Intrebari frecvente: stiinta ingrijirii pielii si produsele CeraVe​

TESTARE GRATUITA A PRODUSELOR CERAVE​

 • Da. Urmariti-ne​ pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent permanent cu campaniile de testare pe care le desfasuram.

Stiinta ingrijirii pielii

 • Un deficit​ de ceramide poate conduce la uscarea pielii sau, in cazuri mai grave, la afectiuni ale pielii precum psoriazisul si eczema.
 • Bariera de protectie a pielii este stratul cel mai exterior al pielii. Este compusa din 50% ceramide, 25% colesterol si 10-25% acizi grasi. In timp, diminuarea ceramidelor poate duce la pierderea hidratarii, la uscarea si craparea pielii sau/si la inflamatii si iritatii cauzate de alergeni si toxine.
 • Pielea contine in mod natural ceramide, care ajuta la mentinerea hidratarii, protejeaza impotriva iritantilor si repara bariera de protectie a pielii. In timp, ceramidele se epuizeaza, conducand la o piele uscata, terna, iritata sau crapata. Echilibrul potrivit de ceramide este esential pentru functionarea optima a barierei de protectie a pielii si pentru o piele frumoasa, cu aspect sanatos.

Produsele CeraVe

 • Misiunea noastra este de a oferi produse avansate de ingrijire a pielii dezvoltate impreuna cu medicii dermatologi, care fac mai mult decat sa hidrateze suprafata pielii. CeraVe este primul si singurul brand care ofera o gama completa de produse de ingrijire a pielii care contin o combinatie exclusiva de 3 ceramide esentiale identificate stiintific. Produsele CeraVe hidrateaza si protejeaza pentru rezultate de durata si pentru o piele cu aspect sanatos. Cititi intreaga poveste CeraVe, aici​.
 • O parte din produsele CeraVe pot fi folosite atat pentru fata, cat si pentru corp. Pentru nevoile specifice ale pielii, vei regasi in gama CeraVe formule dedicate pentru ingrijirea fetei, picioarelor sau mainilor, cat si formule adaptate, ce raspund unei probleme a pielii cum ar fi curatarea si ingrijirea tenului cu tendinta acneica. Pentru a vedea toate produsele noastre, click aici
 • Tehnologia patentata Emulsie Multiveziculara (MVE) utilizata in produsele CeraVe elibereaza treptat ingredientele esentiale permitandu-le sa se absoarba in piele pentru a hidrata si hrani, precum si pentru a ajuta la repararea, restaurarea si mentinerea barierei naturale a pielii. Acest lucru inseamna ca produsele CeraVe continua sa actioneze pentru refacerea si mentinerea functiei naturale a barierei de protectie a pielii mult timp dupa aplicare, chiar si pana la 24 de ore.
 • Produsele CeraVe sunt non-comedogenice, astfel incat nu vor bloca porii si nu vor provoca acnee. Verificati eticheta sau pagina produsului pentru mai multe informatii. Produsele CeraVe nu contin parfum si nu irita pielea.
 • Produsele CeraVe nu irita pielea si nu contin parfum. In cazul unei sensibilitati la un anumit ingredient sau daca aveti orice alt motiv de ingrijorare, va sugeram sa consultati un medic dermatolog.
 • Nu, produsele CeraVe nu sunt testate pe animale.
 • CeraVe ofera in prezent produse de ingrijire terapeutica pentru toate tipurile de piele, dezvoltate cu expertiza medicilor dermatologi. CeraVe ofera o gama de ingrijire a pielii de aproximativ douazeci de produse pentru a raspunde nevoilor specifice in functie de tipul de piele: piele mixta pana la grasa, uscata pana la foarte uscata, normala pana la uscata, aspra cu rugozitati, cu tendinta acneica sau atopica. Pentru a descoperi intreaga gama de produse CeraVe click aici.
Message
Download Chrome