SPF
Acidul hialuronic este un tip de zahar produs in mod natural de catre organism. Se poate identifica in concentratii mari in interiorul pielii, fiind esential pentru mentinerea unui nivel optim de hidratare a pielii, oferind beneficii importante, precum volum si reumplere. Se poate identifica, de asemenea, in jurul ochilor si al articulatiilor, actionand ca un burete care atrage si retine apa, ceea ce il face un excelent ingredient hidratant non-comedogenic. Productia naturala de acid hialuronic a pielii scade odata cu varsta, motiv pentru care este important sa adopti o rutina care sa includa produse de ingrijire a pielii care contin acest ingredient.​

Acidul Hialuronic - Afla mai multe​

  • Acidul hialuronic este un ingredient extrem de eficient pentru hidratarea tuturor tipurilor de piele, atat pentru fata cat si pentru corp. El poate ajuta la restabilirea hidratarii de lunga durata a pielii uscate.
  • Acidul hialuronic este folosit ca ingredient hidratant intr-o multime de produse si este des intalnit in produse care contin ingrediente precum acidul salicilic si retinolul pentru atragerea si retinerea umiditatii in piele.
  • Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage umiditatea din mediul inconjurator catre piele, asigurand o hidratare de durata fara a bloca porii. Prin cresterea hidratarii suprafetei pielii, acidul hialuronic ajuta la netezirea si catifelarea texturii pielii, imbunatatind in acelasi timp aspectul plin si ferm al pielii.
  • Acidul hialuronic poate fi regasit in produse de curatare, apa micelara, lotiuni, creme si seruri. Pentru a profita de beneficiile lor hidratante si calmante, folositi aceste produse conform instructiunilor. Natura delicata a acidului hialuronic il face un ingredient potrivit pentru a fi inclus in formule ce sunt adecvate pielii sensibile sau zonelor delicate precum cea din jurul ochilor.
  • Acidul hialuronic contribuie la mentinerea nivelului de hidratare a pielii. Cand este aplicat, acidul hialuronic formeaza un strat de hidratare pe suprafata pielii, conferind catifelare si un aspect neted. Pe langa hidratarea suprafetei pielii, acidul hialuronic calmeaza pielea si confera fermitate si volum.
  • Pielea contine in mod natural acid hialuronic. Cu cat este mai tanara, cu atat mai mult acid hialuronic exista pentru a mentine pielea hidratata. Nivelul de acid hialuronic scade in timp, ceea ce reduce capacitatea pielii de a se hidrata.
  • Acidul hialuronic este un ingredient ideal pentru toate tipurile de piele, deoarece ofera hidratare non-comedogenica fara a crea o senzatie de incarcare sau a lasa o pelicula grasa. Nivelul de acid hialuronic scade in mod natural odata cu inaintarea in varsta, de aceea e important sa alegem produse de ingrijire a pielii care contin acest ingredient.

Message
Download Chrome