SPF
Cunoscuta si sub numele de vitamina B3, niacinamida joaca un rol important in calmarea si in restabilirea barierei naturale a pielii. Niacinamida a fost studiata pentru prima data in 1976, iar de atunci a devenit un ingredient cosmetic popular folosit in formulele de ingrijire pentru: pielea cu tendinta acneica, pielea cu tendinta atopica, reducerea rosetei si pentru o piele mai luminoasa.​

Niacinamida - Afla mai multe

  • Niacinamida este un ingredient ideal pentru calmarea uscaciunii si a mancarimii pielii, avand o adresabilitate larga, ceea ce o face potrivita pentru utilizare atat la nivelul fetei, cat si pe corp.
  • Niacinamida ajuta la calmarea pielii si s-a demonstrat ca are si proprietati antioxidante. In plus, este folosita adesea pentru a imbunatati aspectul pielii cu discoloratii si pentru a reduce semnele vizibile ale agresiunii factorilor de mediu.
  • Niacinamida se regaseste intr-o varietate de produse pentru ingrijirea pielii, inclusiv demachiante, lotiuni si creme. Utilizati aceste produse conform instructiunilor. Caracterul bland al niacinamidei o face potrivita pentru pielea sensibila.
  • Versatilitatea niacinamidei este unul dintre principalele sale avantaje. Nu numai ca este compatibila cu alte ingrediente pentru ingrijirea pielii, dar niacinamida este blanda si, in general, bine tolerata - chiar si de persoanele cu piele sensibila, ceea ce inseamna ca poate fi folosita pentru multe tipuri de piele si pentru o varietate de probleme, inclusiv pentru uscaciune, senzatia de "piele care strange" si descuamare.
  • Aplicata local, Niacinamida ajuta la intarirea barierei hidratante a pielii, previne pierderea umiditatii din piele si deshidratarea si de asemenea ajuta la diminuarea efectelor vizibile ale agresiunii factorilor de mediu, astfel incat pielea arata mai sanatoasa si mai stralucitoare.
  • Formulele cu niacinamida cu efect calmant sunt potrivite pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pentru pielea sensibila si pielea cu tendinta acneica. Niacinamida nu este produsa in mod natural de corp, asadar, pentru a beneficia de avantajele niacinamidei, trebuie sa alegeti produse de ingrijire a pielii a caror formula include niacinamida.
Message
Download Chrome