CeraVe Gel de Curatare Spumant Anti-Imperfectiuni cu 2% Acid Salicilic

Pentru tenul cu tendinta acneica

Gel de curatare anti-imperfectiuni cu acid salicilic, ce ajuta la reducerea imperfectiunilor si excesului de sebum, in timp ce deblocheaza porii si respecta bariera protectoare a pielii.

Format disponibil: 236 ml.

Format disponibil: 236 ml.

Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Curatare Spumant Anti-Imperfectiuni, are la baza 2% acid salicilic pentru a reduce imperfectiunile.

Formula sa imbogatita cu argila alba contribuie la imbunatatirea aspectului porilor si la reducerea excesului de sebum. Avand la baza o textura de gel spumant, curata pielea si deblocheaza porii, in timp ce mentine bariera protectoare a pielii cu ajutorul celor 3 ceramide esentiale.

[ GEL DE CURATARE CU ACID SALICILC ] Contribuie la reducerea imperfectiunilor si aspectului porilor.

[ TEXTURA ULTRA-LEJERA ] Textura de gel se transforma intr-o spuma lejera pentru a indeparta bland impuritatile si excesul de sebum de la suprafata pielii, fara a usca pielea.

[ ABSOARBE EXCESUL DE SEBUM ] Argila cu efect purifiant ajuta la absorbtia excesului de sebum si deblocheaza porii, in timp ce niacinamida ajuta la calmarea pielii.

[ 3 CERAMIDE ESENTIALE ] Pielea cu tendinta acneica poate avea un nivel de ceramide mai scazut comparativ cu o piele cu aspect sanatos. Acest gel de curatare contine 3 ceramide esentiale (1, 3, 6-II) ce hidrateaza si ajuta la mentinerea barierei protectoare a pielii.

[ BLAND CU PIELEA ] Fara parfum, non-comedogenic, pH echilibrat.

Caracteristicile produsului si beneficii

femeie bruneta

Mod de utilizare

Utilizati gelul de curatare dimineata si seara. Masati gelul pe pielea umeda. Clatiti. Aplicati un produs de protectie solara in timpul zilei, atunci cand utilizati acest produs.

acid salicilic

2% Acid Salicilic

Reduce imperfectiunile si deblocheaza porii.

acid hyaluronic

Acid Hialuronic

Mentine hidratarea pielii.

CeraVe Niacinamide

VITAMINA B3

Niacinamida ofera un efect calmant.

Cumpără online